Lead your ship

Lead your ship

Lead Your Ship is een prachtige reis die je uitnodigt om stil te staan bij je leven, zowel professioneel als privé. Ver weg van de drukte van iedere dag. Hiervoor trekken we samen naar de Noorse Lofoten.

 

De Noorse natuur geeft in al haar ruwheid en eenvoud overvloedig ruimte. Deze reis geeft ademruimte, ruimte om te mogen zijn, zuurstof, eenvoud, stilte, schoonheid en helderheid.  Ruimte om dichterbij jezelf te komen. Ruimte om jezelf te mogen horen en tijd te kunnen hebben om echt eens te doorvoelen wat nu echt voor jou van belang is.  Ruimte om hoofd, hart en systeem te verbinden. Je innerlijk kompas terug te voelen en aan te scherpen, zodat jij het roer van jouw leven in handen kan nemen en kiest welke koers jij vaart. De koers die jij echt wil én bij je past.  

Een reis waar alles er mag zijn: onzekerheden, twijfels, een lach en een traan. Een reis waarin we getuigen zijn van elkaars proces en elkaars authentieke verhalen. 

 

Het model “Impeccable Leadership” geeft ons de nodige theoretische handvaten om aan de slag te gaan. Korte theorie-momenten combineren we met uitstappen in de natuur waar we stil staan bij de vragen van die dag. Dit wordt aangevuld met momenten van reflectie en rituelen zodat alle inzichten voldoende kunnen verankerd worden.

 

Voor deze prachtige reis werk ik samen met Elke Busschots, alle info vind je op de website www.cominz.be/leadyourship

Fran Delbeke

Coach, trainer en facilitator