LOOPBAANBEGELEIDING

Fran heeft een onmiskenbaar positieve invloed gehad op mijn leven. Dankzij haar sessies heb ik mijn kompas, zelfvertrouwen en energie teruggevonden. Mijn hoofd barst nu van creatieve ideeën en plannen, en donkere wolken hebben plaatsgemaakt voor een heldere horizon vol mogelijkheden.

Laure

Loopbaanbegeleiding naar werkgeluk

 

Ben je niet meer gelukkig in je huidige job?

Twijfel je of je de overstap zou maken naar een andere functie of een ander bedrijf?

Ben je op zoek naar datgene in je job waar je echt blij van wordt of energie van krijgt?

Denk je eraan om je eigen bedrijfje op te starten?

Worstel je met eender welke vraag rond je job of verdere opleidingen?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

Bij loopbaanbegeleiding kijken we samen naar je huidige job en bespreken we welke veranderingen dienend voor je zijn.

Misschien zijn een paar aanpassingen al voldoende om terug met volle energie te kunnen gaan werken. Of misschien zou het goed zijn om het over een andere boeg te gooien. Dit doen we aan de hand van oefeningen, vragen, talenten-onderzoek, en vooral helemaal afgestemd op jouw vraag.

Soms is het ook gewoon goed om even een stapje achteruit te zetten en alles op een rijtje te zetten.

Waar ik je vooral bij wil helpen is bewuste keuzes maken op professioneel vlak.

Ik neem je voor loopbaanbegeleiding graag zoveel mogelijk mee in de natuur. Dankzij mijn mobiele coachingsruimte (Coaching on Wheels) spreken we af op een plaats die voor ons beide makkelijk bereikbaar is, waar we kunnen genieten van de natuur en tegelijkertijd alle comfort aanwezig is.

Door coaching te combineren met wandelen en natuur komen veranderingsprocessen en inzichten veel makkelijker in beweging. De extra zuurstof die je krijgt door zelf te bewegen zorgen er ook voor dat je helemaal opgeladen vertrekt na een coaching.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Met haar verfrissende aanpak, brede benadering en to-the-point vragen, bracht Fran me snel op het punt waar ik moest zijn om beweging te krijgen in mijn loopbaan. Met het concrete plan van aanpak aan het einde van het traject had ik een stevige basis om ook echt stappen te nemen.

Inge

Loopbaanbegeleiding

Contact en tarieven

Praktisch & Tarieven

 

Consultaties enkel na afspraak in de regio Lier en omstreken.

Dankzij mijn mobiele coachingsruimte spreken we af op een plaats die voor ons beide makkelijk bereikbaar is.

Tarieven:

Met VDAB loopbaancheques: 10€/ consult van 1 uur.
Je komt hiervoor in aanmerking indien je als werknemer of zelfstandige minstens zes jaar werkervaring bezit: verdere voorwaarden en aanvraag kan je terugvinden op de website van de VDAB (vdab.be/loopbaanbegeleiding).
Je kiest een traject van minimum 4 uur (1 cheque) of maximum 7 uur (2 cheques).

Ik werk samen met het loopbaancentrum Be Coach en de VDAB.

Zonder loopbaancheques: 65 €/consult van 1 uur.

Vragen?

Talentgedreven werken

informatie

Jezelf kennen is begin van alle wijsheid

Aristoteles

Filosoof

Informatie

Op belangrijke beslissingsmomenten van je leven, zoals bij de keuze van een studie-richting, bij het zoeken naar een nieuwe job of het bijsturen van een bestaande job kan het inzicht in je talenten je een heel eind op weg helpen.

Iedereen heeft talent! Alleen is het voor jou niet zichtbaar omdat het voor jou zo vanzelfsprekend is, het lijkt niks bijzonder. Maar dat is het wel! Als je bezig bent vanuit je talent dan laadt je batterij op, krijg je energie! Aangezien talenten alleen tot uiting komen in een bepaalde context is het erg belangrijk om die contexten op te zoeken waar je met je talent aan de slag kan. En te begrijpen welke omstandigheden ervoor zorgen dat je batterij net leegloopt.

Ik zet talentgedreven werken, op basis van het werk van Luk Dewulf, in op verschillende mogelijke manieren:

  • Workshops voor 5e of 6e middelbaar waar we aan de hand van een talenten-receptie en talenten-interview op zoek gaan naar onze eigen talenten. Hierdoor worden we bewust van onze talenten zodat we dit kunnen inzetten bij het kiezen van een hogere studie. Als er wat meer tijd is gaan we ook samen met de leerlingen aan de slag bij het stellen van doelen.
  • Loopbaanbegeleiding waar ik aan de hand van een talenten-interview samen met jou op zoek ga naar je talenten en heel specifiek stilsta bij de omgeving waar deze talenten tot uiting komen. Dit vergelijken we dan met bijvoorbeeld je huidige werk-omgeving.

 

Vragen hierover?

Fran Delbeke

Coach, trainer en facilitator