Persoonlijk Leiderschap

Coaching: Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap…

Eerlijkgezegd was ik niet zeker of ik deze term op mijn website zou vermelden. Het zijn twee woorden die op ongelooflijk veel manieren kunnen worden geïnterpreteerd waardoor die ongetwijfeld ook leiden tot misverstanden en weerstand.

Ik heb ervoor gekozen om deze twee woorden wel te gebruiken omdat er voor mij al sprake is van “persoonlijk leiderschap” van zodra je de tijd en de moeite neemt om uit te zoeken of er iemand is die jou kan ondersteunen met hetgeen wat je nu bezig houdt.

Bij persoonlijk leiderschap neem je namelijk het heft van je leven in je eigen handen. Neem je eigenaarschap van je eigen pad, professioneel of privé. Wordt je niet meer geleefd maar kies je ervoor om te leven, om bewuste keuzes te maken en stappen te zetten die je net dat ietsje gelukkiger en meer ontspannen maken.

Dit door tijd te nemen om stil te staan, even een balans op te maken en te kijken, te voelen, te onderzoeken wat een volgende stap kan zijn. Door even stil te staan maak je weer contact met je eigen innerlijk kompas. Want we weten echt wel wat het beste is voor onszelf. Alleen komen we er niet altijd toe om hierbij stil te staan door de drukte en de waan van de dag. Of durven we de stap niet te zetten omdat de stap zo gigantisch groot en moeilijk lijkt.

Elk traject rond persoonlijk leiderschap is anders, omdat het afhangt van de vraag of vragen die jou op dit moment bezig houden. We bespreken samen in het begin hoe jouw traject er zou kunnen uitzien.

Ik neem je voor dit traject graag zoveel mogelijk mee in de natuur. Dankzij mijn mobiele coachingsruimte (Coaching on Wheels) spreken we af op een plaats die voor ons beide makkelijk bereikbaar is, waar we kunnen genieten van de natuur en tegelijkertijd alle comfort aanwezig is.

Door coaching te combineren met wandelen en natuur komen veranderingsprocessen en inzichten veel makkelijker in beweging. De extra zuurstof die je krijgt door zelf te bewegen zorgen er ook voor dat je helemaal opgeladen vertrekt na een coaching.

 

Als je geïnteresseerd bent, neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Persoonlijk leiderschap

Contact en tarieven

Praktisch & Tarieven

 

Consultaties enkel na afspraak in de regio Lier en omstreken.

Dankzij mijn mobiele coachingsruimte spreken we af op een plaats die voor ons beide makkelijk bereikbaar is.

Tarieven:

 Met VDAB loopbaancheques: 10€/ consult van 1 uur.
Je komt hiervoor in aanmerking indien je als werknemer of zelfstandige minstens zes jaar werkervaring bezit: verdere voorwaarden en aanvraag kan je terugvinden op de website van de VDAB (vdab.be/loopbaanbegeleiding).
Je kiest een traject van minimum 4 uur (1 cheque) of maximum 7 uur (2 cheques).

Ik werk samen met het loopbaancentrum Arcturus en de VDAB.

Voor coaching rond Persoonlijk Leiderschap kan je ook gebruik maken van loopbaancheques.

 Zonder loopbaancheques: 65 €/consult van 1 uur.

Vragen?

Fran Delbeke

Coach, trainer en facilitator