Play Move Dance-dagworkshop: The story of your body

Creatieve workshopdag dans & beweging: Als je lichaam kon spreken, wat zou het je vertellen?

Ja ik schrijf me in

WAt is het juist?

Tijdens deze creatieve verdiepingsdag ga je samen met de andere deelnemers op persoonlijk onderzoek met je lichaam als wegwijzer. Door middel van laagdrempelige bewegingsopdrachten ontdek je hoe jouw lichaam beweegt, welk verhaal jouw lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren. 

Doorheen de dag proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze workshop stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier. Door ruimte te laten voor het ‘niet weten’ en je over te geven aan het moment, kom je in contact met je eigen creatieve kracht. Vanuit het doen kom je in contact met je innerlijke (denk- & gevoels)wereld. Je wordt je bewust van jouw eigen lichaamssignalen en krijgt inzicht in je eigen manier van denken, voelen & handelen. Je bent van harte welkom om mee op ontdekking te gaan.

Het spelen, bewegen, dansen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces. 

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.

De workshop wordt begeleid door Stephan Marchant, docent dans- & bewegingstherapie, creatief-procesbegeleider en bezieler van de VZW Move2Create. Move2Create is een creatieve praktijk van menselijke groei en verbinding waar volwassenen zichzelf & de ander ontdekken via dans en beweging. In alle initiatieven staat het creatieve proces van deelnemers centraal. Volwassenen worden steeds aangemoedigd om hun eigenheid te ontdekken en zichzelf te uiten op hun unieke manier. Vanuit deze persoonlijke benadering is het doel om mensen bij elkaar te brengen om samen vanuit echtheid te creëren, ervaringen te delen en plezier te beleven met het lichaam als kompas.

Meer info? www.Move2Create.be 

Wanneer?

Volgende workshop wordt nog ingepland.

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een berichtje via de “ik schrijf me in”-button.

Waar?

Living Lei, Lei 15, 3000 Leuven

Kostprijs?

199 € incl BTW. Lunch, thee, koffie en water wordt voorzien.

Voor wie?

Deze dag gaat over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit, niet om het uitvoeren van de perfecte dans. Het draait dus helemaal niet om perfectie, maar om de beleving. Iedereen met een lijf kan meedoen.

Een ideale dag voor iedereen die houdt van bewegen en die een volgende stap wil zetten in zijn of haar  persoonlijke ontwikkeling.

Praktisch

Lunch, koffie, thee en water wordt voorzien. Doe zeker comfortabele kleren aan zodat je vrij kan bewegen.

Je brengt best eigen waterfles mee en zeker iets om te schrijven of te tekenen (notitieblok + schrijfgerief/tekengerief).

Minimum aantal deelnemers: 8
Maximum aantal deelnemers: 14

Inschrijven: Creatieve workshopdag dans & beweging

Aantal personen?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Move2Create