VERBINDENDE COMMUNICATIE

Voor volwassenen – Lezing of workshop

Lezing of workshop
Verbindende communicatie
voor volwassenen

 

Tijdens een lezing (1 ½ uur) of workshop (2 ½ uur) leg ik kort de 4 stappen en de 3 processen van het model kort uit en schets ik hoe deze vorm van communicatie ons handvaten kan geven om te communiceren wanneer het niet zo makkelijk gaat of wanneer een moeilijke boodschap moet worden over gebracht. We staan ook stil bij het belang en de valkuilen van empathisch luisteren en zien hoe belangrijk het is om taal te geven aan onze gevoelens en behoeftes.

Praktisch model dat je handvaten geeft om het meteen toe te passen.

Hierdoor begrijpen we waarom het zo belangrijk is om te kijken voorbij het gedrag en weten we waarom en hoe gevoelens kunnen geuit worden. We verstaan wat empathisch luisteren nu echt inhoudt en hoe belangrijk dit kan zijn in onze relatie tot anderen.

Aan de hand van het uitgedeelde materiaal kan iedereen na de lezing of workshop de eerste stappen zetten met Verbindende en Communicatie.

Een lezing of korte workshop kan zowel online als ter plaatse worden gegeven en zal volledig worden uitgewerkt rekening houdend met de wensen en de behoeftes van de deelnemers.

Fran Delbeke

Coach, trainer en facilitator